Blog

June 5, 2023

Grohe Spa: лечебната сила на водата се връща у дома

Обзавеждане СПА и баня Grohe | bg-maistor.com

Grohe показа своята ревитализирана колекция за бани, Grohe Spa, на Седмицата на дизайна в Милано 2023 г. Grohe от вярата във водата като източник на жизнена енергия, с уникални почистващи, ободряващи и лечебни свойства, специалистите по обзавеждане за баня Grohe съживиха своята колекция Grohe Spa за седмицата на дизайна в Милано 2023 г. Етимологията на думата „спа“ – която произлиза от „Salus Per Aquam“, латински за „здраве чрез вода“ – дава вдъхновение за концепция, която е подбрана от първокласните продукти на Grohe за създаване на луксозни зони за благополучие за успокояващи и потапящи водни ритуали .

Мивка и огледало, продукти за баня Grohe Spa 

Дизайнерите и разработчиците на Grohe гледат на банята като на място за ценни моменти на наслада, източник на скрита сила и обновена енергия. Все по-често скромната баня се превръща в домашен спа център и холистично изживяване, зона на регенерация.

Портфолиото на Grohe Spa варира от сложни колекции от кранове, персонализирани душове на тавана и сложна керамика до допълнителни аксесоари. Прогресивните дизайни са комбинирани с внимателно подбрани цветове, материали и покрития, за да създадат луксозни домашни спа изживявания.

Grohe Spa месингови душ арматури на черна стена.

По-специално частните колекции Grohe Atrio и Allure Brilliant предоставят на клиентите избор от различни опции за цвят, материал, покритие и дръжки, за да им помогнат да проектират единствени по рода си елементи за баня. За постигане на висококачествено покритие в мраморен стил, Grohe си партнира с Caesarstone, глобалният пионер на първокласни повърхности за плотове, за изработка на дръжки за кранове във вечния и издръжлив кварцов дизайн на марката.

Повърхностите Caesarstone също могат да се комбинират с частни колекции Grohe Spa. Таванните душ модули Grohe Spa Aqua Rainshower позволяват изживяването под душа да бъде персонализирано според личните предпочитания на потребителя.

Усъвършенстваните функции като сензорната обратна връзка на смесителя за мивка Grohe Allure правят страстта на марката към водата още по-осезаема.

Принципът на Grohe Perfect Match гарантира, че различните продукти съвпадат по форма и функция – за изживяване в банята, което е толкова уникално, колкото и лесно да се превърне от концепция в реалност.

Продуктите Grohe Spa се намират в пресечната точка на първокласно качество, авангардна технология, ненадмината прецизност и прогресивен дизайн“.  Водени от духа на предефиниране на възможното, използвайки водещи в индустрията производствени техники като 3D отпечатване на метал, за да създаде ексклузивни дизайни и най-доброто водно изживяване за банята.“

Uncategorized , , ,
About asen86