Видове масажи и цени

МАСАЖИ

В цената на масажите е включен и транспорта, само за територията на гр.Стара Загора!

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Вceĸи opгaн в тялoтo e пpeдcтaвeн чpeз тoчĸи нa cтъпaлaтa. Peфлeĸcoтepaпиятa e aлтepнaтивeн мeтoд зa диaгнocтиĸa и лeчeниe. Πpи нeя ocнoвoпoлaгaщo e cxвaщaнeтo, чe opгaнитe (чepeн дpoб, бъбpeци, cъpцe, xpaнocмилaтeлнa cиcтeмa и дp.),
жлeзитe и cиcтeмитe в тялoтo ни ca пpoeĸтиpaни въpxy зoни или peфлeĸcни тoчĸи пo нaшитe cтъпaлa. Πpи тaзи тepaпия ce пoлyчaвa инфopмaция ĸъдe имa бoлĸoв cиндpoм и тoвa e cвoeoбpaзнa диaгнocтиĸa нa здpaвocлoвeн пpoблeм пpи oпpeдeлeн opгaн. Бoлĸaтa cлyжи caмo зa opиeнтaция, зa дa ce ycтaнoви в ĸoй opгaн e пpoблeмът. Обработват се определени зони и точки нa xoдилaтa c paзличнa cилa и чecтoтa. Имa пoлoжитeлeн eфeĸт пpи пpoблeми c oпopнo-двигaтeлния aпapaт,пpи cмyщeния в диxaтeлнaтa, xpaнocмилaтeлнaтa и пиĸoчнo-пoлoвaтa cиcтeми, глaвoбoлиe, cтpec, нepвнo-aгpecивни cъcтoяния.

Цена: 25 мин./30 лв.

МАСАЖ С МЕД

Лечебната сила на меда е известна още от древността. През вековете пчелният мед е намирал приложение при лечение на различни заболявания под една или друга форма. Днес съдържанието му е добре известно,
което напълно обяснява и силно изразените му лечебни свойства. При този масаж благодарение на меда ръцете залепват върху кожата и при отделяне на дланите от гърба се предизвикват движения, предизвикващи финно отлепяне на кожата от подкожието, съпроводени с дълбоко почистване на порите. Ефектът от това масажиране е “изсмукване” и “изпомпване” от тъканите на тялото на натрупаните токсини, омекотяване и силно зачервяване на кожата и подкожната съединителна тъкан. Чрез насочени действия и масаж върху рефлекторни зони на гърба се постига и благотворно действие върху вътрешните органи.

Цена:30 мин./30 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Всяка жена иска да има добре оформено и стегнато тяло. В днешно време най–големия ужас на жената това е целулита, за който причините са заседнал начин на живот и нездравословно хранене. Всичко това води до промяна на състоянието в определените хормонални зони
в женския организъм, където се натрупват подкожни мазнини и се задържа лимфна течност.За щастие има решение и ние ви го предлагаме. Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Процедурата има силен козметичен ефект и се изпълнява с помоща на специална техника и антицелулитни масла.

Цена:30 мин/26 лв.

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ

Шоколадовия масаж е вълшебник, който те пренася в рая. Използва се уникалната смес от чисто какао и какаово масло, с богато съдържание на антиоксиданти и полифинол.
Успокоява, подхранва, увлажнява и разкрасява кожата. Помага на хората, които са изтощение, преуморени и напрегнати. Плавните движения успокояват нервната система.

Цена:60 мин./48 лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Разновидност на класическия масаж, спортният масаж е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти.
Спортният масаж е много важна част от спортно-тренировъчния процес и е пряко свързан със спортните резултати и доброто физическото състояние. Спортният масаж е специална масажна техника. Той използва основни и спомагателни похвати подобни на тези при класическия масаж, но модифицирани така, че да изпълнят конкретните цели.

Цена:60 мин./44 лв.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ

Комбинация от релаксираща музика и приятни аромати, този лек и тонизиращ маса оказва ползотворно влияние върху нервната система и добрия психически тонус.
Техниката на релаксиращия масаж се основава на връзката между психика и тяло. Чрез отпускане на мускулите, ние успокояваме психиката, както и обратно. Цялостен отпускащ масаж – това е страхотна оздравителна процедура, която бързо облекчава умората и възстановява работоспособността. По време на масажа изчезва тревожността, намалява напрежението в мускулите, нормализира се кръвообращението.

Цена:60 мин./35 лв.

МАСАЖНА ЯКА

Има отличен лечебен ефект при при главоболие, шипове, спондилартроза, шийни дискови хернии, болки в раменете, неврози и невралгии.

Прилаганата техниката на масажът и масажираните участъци се определят на място от терапевта и клиента.
Този масаж цели подобряване на кръвообръщението и трофиката на тъкани, забавяне процесите на стареене-работи против бръчки, разнасяне на оттоците е от жизнено важно значение. Този масаж може да се съчетае много добре с другите процедури и масажи, които предлагам.

Цена:20 мин./20 лв.

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората,
оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообращението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система

Цена:60 мин./40 лв.